• Autism cure for kids
 • Коррекция аутизма у детей в больнице https://www.autism-mmc.ru/
 • newmed/
 • Hungarian (formal)English (United Kingdom)

  miamauri

   

   

   

   

  A MA-URI masszázs egy teljes és magas szinten kidolgozott gyógyító rendszer, amelyhez szorosan kapcsolódik az ősi polinéz filozófia a Huna, melynek középpontjában az élet kreatív, rugalmas megközelítése, a személyes fejlődés és gyógyulás áll.A Polinéziában élő népek ősi tudását, bölcsességét, holisztikus gyógyító rendszerét -melyet a legenda szerint több ezer évvel ezelőtt csillagemberek hoztak a szigetekre- Hemi és Katja Fox egyesítette, és fejlesztette tovább a modern kor elvásásainak megfelelően.  

  gekko

  Hogyan történik:

  A MA-URI masszázs különlegessége a mozgás az érintés és a ritmus dinamikus alkalmazásában rejlik. A masszőr speciális mozdulatokkal, rituális tánclépéseket követve, folyamatos mozgásban van, miközben az alkarok segítségével hosszan masszírozza a testet a zene ritmusára, ezáltal megteremtve egy állandó áramlást, amely a masszírozott személy testében, lelkében és szellemében őrzött emlékeket tisztázza és belső öngyógyító erőit aktivizálja, új életerővel tölti fel.
  A MA-URI egy kivételesen könnyed masszázs, ugyanakkor kihívó és felkavaró is egyben. Megteremti a teljes ellazultság állapotát, amelyben könnyebben szembesülhetünk jelenlegi élethelyzetünkkel, valódi szükségleteinkkel, felesleges függőségeinkkel. A MA-URI masszázs rendkívül hatékony a stressz oldásában, a traumás emlékek feldolgozásában és gyógyításában.
  A masszázs meleg olajjal, személyre szabott zenére történik. Ruhátlanul, de nem meztelenül, mivel az intim részeket törülköző fedi. A kezelés időtartama 1-1,5 óra.  A biztonságos, szeretettel teli környezetben teljes figyelmemmel összhangban vagyok a kezelt személlyel.
  Speciális alkar technikával, folyamatos gyönyörű táncos, áramló mozdulatokkal masszírozom át az egész testet, beleértve az ízületeket és az arcot is.
  .
  A Ma-Uri nem erotikus masszázs, ezért az ilyen jellegű igényekkel  kérlek fordulj máshoz!

   

  gekko

  Hatásai:

  Jótékony hatással van a vér-és nyirokkeringésre, a bőrre, javítja az anyagcserét, méregtelenít, ellazítja az izmokat, hajlékonnyá teszi az ízületeket, oldja a stresszt.
  A test kilazításán túl lelki, energetikai hatása is van. Felszabadítja a testben őrzött traumás emlékeket, aktivizálja az öngyógyító erőket, életerővel tölt fel, és lehetőséget teremt a lélek gyógyulására.


  Alapelvek, amire a masszőrnek figyelnie kell:

  Éberség
  Fókuszálás
  Időzítés
  Mozgás
  Elhelyezés
  Precízió
  Ritmus
  Összehangolódás
  Légzés
  Összekapcsolódás
  Szakralitás
  És akkor az Érintés.


  gekko

   
  Joomlaportal Facebook Box