• Autism cure for kids
 • Коррекция аутизма у детей в больнице https://www.autism-mmc.ru/
 • newmed/
 • Hungarian (formal)English (United Kingdom)

  magamrol

   Egészen kisgyermek korom óta foglalkoztat a tánc. Valójában nagyon keveset tanultam a tánc mestereitől, de ennek ellenére a tánc mégis körbefonta az életemet. Voltak időszakok, amikor háttérbe szorítottam magamban ezt az érzést, így nem is a saját életemet éltem. Ha táncoltam feltöltődtem, önmagam lehettem, korlátaimat ledobtam.

  Aztán életem egy szakaszában, amikor magánéleti krízisbe kerültem családommal együtt ösztönösen újból a tánc gyógyító erejéhez nyúltam. Ez az út vezetett el a Ma-Uri masszázshoz.

  Természetes gyógymód tanácsadóként számos alternatív gyógyító kezelési lehetőséggel ismerkedhettem meg, melyek a test, a lélek, a szellem egységén alapulnak. Megtapasztaltam sokféle masszázs technikát, mint a svédmasszázs, nyirokmasszázs, thai-masszázs. Azonban a Ma-Uri masszázs jelenti számomra a kiteljesedést. Miközben masszázst adok, magam is átitatódok azzal a szeretetteljes légkörrel, ami létrejön egy-egy kezelés alatt. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a Ma-Uri által megízlelhetem a teljes harmóniát.

  gekko

   
  Joomlaportal Facebook Box