• Autism cure for kids
 • Коррекция аутизма у детей в больнице https://www.autism-mmc.ru/
 • newmed/
 • Hungarian (formal)English (United Kingdom)

   egyebkezelesek

  Svédmasszázs

  Ez a sokak által ismert masszázsfajta alapja a gyógy-masszázsnak, és a szegment-masszázsnak.
  A kezelés krémmel kb. 1 óráig tart, amely magában foglalja a hát, láb, vállöv és az arc masszázsát is. A simítás, gyúrás, dörzsölés és ütögetés technikájával a svédmasszázs alkalmas salaktalanításra, javítja a szövetek vérellátását, a bőr rugalmasságát, feszességét. Jótékonyan hat az ízületekre és a csontrendszerre. Az izomzat teljesítőképessége fokozódik, a görcsös tónusú izmok feszültsége csökkenthető. A kiválasztás fokozódik, az idegrendszer harmonizálódik. Konszenzuális hatásának köszönhetően az egyik oldali végtag masszírozása hat a másik oldali végtagra is (például lábsérülések esetén alkalmazható).
  Regenerálja a szervezetet.

  gekko

  Nyirokmasszázs

  Egy gyöngéd masszázs, melynek elsődleges feladata a nyirokkeringés élénkítése, ezáltal a test salaktalanítása, méregtelenítése. A szív irányába ható körkörös mozdulatok segítségével az ödémák kiürülés fokozható, megszüntethető a nyirokfolyadék pangása, a testben lévő gyulladások csökkenthetők Kiválóan alkalmas az immunrendszer erősítésére. Műtétek, sérülések utáni kezelések része lehet, mivel segíti a test regenerálódását.
  A kb. 1-1,5 órás masszírozás alatt a kezelt személy teljes nyugalomi, relaxált állapotban töltődhet fel.

  gekko

  Kezelés Immunotic géppel

  Minden információt a következő elérhetőségen megkaphatsz.
  www.immunotic.hu

  gekko

  Fül-akkupunktúrás kezelés

  Az emberi fül egy mikrorendszer, vagyis minden szervnek megvan a fülben történő leképezése. A NADA 5 pont szúrásával az alábbi hatások érhetők el. Segít a méregtelenítésben, az álmatlanságban szenvedőknek, nyugtatja az idegrendszert, fájdalomcsillapító.  Támogatja a különböző függőségektől szabadulni vágyók terápiáját, így például dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás leszokásánál, fogyás esetén.

  gekko

   
  Joomlaportal Facebook Box