• Autism cure for kids
 • Коррекция аутизма у детей в больнице https://www.autism-mmc.ru/
 • newmed/
 • Hungarian (formal)English (United Kingdom)
  Nati kozmetikumok
  Írta: Gál Judit   
  2016. június 09. csütörtök, 16:42

  Kedves látogatóim!

  Örömmel mutatom be az új, saját készítésű szappanjaimat és kozmetikumaimat. Csak természetes anyagokat haználok, a gyógynövények nagyrészét magam gyűjtöm. Tartósítószerként  csak  is a természet adta lehetőségekkel élek. Készítek különböző illatú szappanokat: kamilla-narancs, körömvirág-narancs, levendula, citrom-citromfű, csoki-menta,stb. Vannak rózsafa illatú arckrémjeim, és testápolóim. Nagyon sokféle, jó minőségű olajokat használok, hogy a megfelelő hatást elérjék kozmetikumaim. Ha szeretnél többet tudni róluk, írj,vagy hívj fek.

   
  Nyílt nap a Szabadtánc Műhelyben
  Írta: Gál Judit   
  2015. március 10. kedd, 17:08

   

  Nyílt nap a Szabadtánc Műhelyben!

   

  Ha szeretnéd kipróbálni milyen egy elfogadó légkörben magad, és mások megismerése által közelebb kerülni önmagadhoz, vagy ha csak mozgás által szeretnél megnyilvánulni, és megízlelni a felszabadultság érzését, látogass el hozzánk 2015. március 26-án ½ 7-től az Eötvös utcai Általános Iskola különtermébe. Itt lehetőséged nyílik a benned és a körülötted lévő világot más módon megtapasztalni, felfedezni. Semmilyen tánctudás nem szükséges, csupán laza öltözet. Nincs nemhez, és korhoz kötve. A résztvevők létszáma maximált, ezért emailben, vagy telefonon várom a jelentkezéseket.

  Gál Judit: 20-9949-062; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   
  Szabadtánc Múhely
  Írta: Gál Judit   
  2014. január 06. hétfő, 17:11

  Kedves Olvasóim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani a következő lélekmelegítő programot.

  2014. februárjától két hetenként csütörtökön Szabadtánc Műhely lesz a Waldorf Iskola különtermében. ( Debrecen, Kút u.19) du-án 6-ról 1/2 8-ig. 

  " Ha Te önmagadért nem táncolsz, ugyan ki más tenné"

  Amikor egyfelé megyünk és segítjük egymást, összeadódik minden erőnk.

  A mozdulat, érintés, zene és lelkes navigátor segítségével rátalálhatunk önmagunkra, levethetjük biztonságosnak hitt álarcainkat és közelebb kerülhetünk önmagunkhoz.

  A műhely szerető közösségében testi, lelki változás útján indulhatunk el.

  A szabadtánc-műhely semmiféle tánctudást nem igényel, nincsen korhoz, nemhez kötve.

  Kellemes laza öltözetben, mezítláb, vagy zokni, esetleg tornacipőben táncolunk.

  További információk: Gál Judit 

    06-20-9949-062

     email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.             

   
  Tapasztalataim
  Írta: Gál Judit   
  2013. június 18. kedd, 19:04

  Kedves Olvasó!

  Sok idő eltelt legutóbbi bejegyzésem óta. Ahogy ígértem megosztom a tapasztalataimat az almaecet hatásairól

  Elsőként az anyagcsere vonatkozó jótékony hatását emelném ki, megnyugtatja a gyomrot, az emésztőszervek működését harmonizálja. Külsőleg szanuánban használtam az almaecetes mosakodát. Gyönyörűen tisztítja és megfiatalítja a bőrt. Torokgyulladásnál öblögetőként is ajánlom használni.

   
  Almaecet
  Írta: Gál Judit   
  2013. január 26. szombat, 16:47

  Nemrégiben a neten rátaláltam egy könyvre, melyet D.C. Jarvis fül-orr-gége szakorvos írt és 1958-ban az Egyesült Államokban adott ki. Azóta szinte az egész világon kiadták ezt a könyvet. Bár a szerző eredetileg lányának szánta a könyvet, utóbb derült ki milyen óriási szükség van ilyen, és ehhez hasonló saját tapasztalatokon és megfigyeléseken alapuló, a népi gyógyószatot figyelembevevő írásokra.

  Jarvis úgy tartja, hogy az emberi  test kb .5x20 , azaz 100 évre van kalibrálva. Ahhoz, hogy nemcsak szellemlig, de fizikálisan is aktívak legyeünk 70 év fölött, a táplálkozásra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. A természettel együtt élők hamar rájöttek arra a tényre, hogy testüket a talajjal hasonlítsák össze. A talajt is a természet törvényei szerint kell gondozni, megmunkálni, javítani. Ugyanígy kell gondozni, és karban tartani testünket is. Szervezetünk ellenállóképessége nagyrészt a magunkhoz vett táplálékok és folyadékok ésszerű megválasztásából, és a belélegzett levegő minőségétől függ.

  Az almaecet egy természetes vitamin és ásványi anyagforrás, melynek számos jótékony hatása ismeretes. Használják bőrproblémákra, izületi gyulladásokra, bőrpanaszokra, csontritkulás megelőzésére, anyagcsere folyamatok gyorsítására, érelmeszesedés megelőzősében.

  Most úgy döntöttem magam is kipróbálom....

  Az elkövetkező hetekben  ezzel kapcsolatosan saját tapasztalataimat szeretném megosztani a kedves olvasókkal.

   
  << Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

  1. oldal / 2
  Joomlaportal Facebook Box